HomeCare Special: Kitty van Rijn


Even voorstellen: Kitty van Rijn, getrouwd met Ruud Pattiapon, samen hebben wij 6 kinderen, 2 leuke schoondochters en 6 kleinkinderen.

Gestart met een eigen praktijk aan huis in 1981 in de Kwakel. Doorgegroeid naar een grote locatie in Aalsmeer met personeel. In 2004 besloten om weer in een praktijk aan huis te gaan werken, omdat het persoonlijke contact en het één op één werken zonder de ruis van een grote zaak toch verreweg mijn voorkeur heeft.

Ik heb veel ondernomen in mijn leven. “Onderzoek alles en behoud het goede”. Het is nu tijd om al mijn ervaring in te zetten voor mijn HART doel: werken met ouderen in de vorm van HomeCare Special.

Uit mijn ervaring blijkt dat daar grote behoefte aan is. Mensen helpen die nog wensen hebben , maar niet meer het huis uit kunnen. Naast mijn 36 jaar ervaring van werken in mijn praktijk, met en zonder personeel, heb ik ook 3 jaar ervaring opgedaan op de gesloten afdeling van ‘t Kloosterhof in Aalsmeer. Daar heb ik gevoeld dat ik mensen echt kan bereiken, ook als zij op een ander bewustzijnsniveau leven.

Naast mijn diploma Schoonheidsverzorging, manicure, pedicure, Middenstand, activiteitenbegeleiding/creatieve handvaardigheid etc. heb ik ook opleidingen gedaan zoals: NLP, Lifecoach, Kleuren en kledingstijl coach, vitaliteitscoach. Ik volg nog steeds meerdere trainingen per jaar mbt het algehele welzijn van de mens. Op dit moment volg ik een jaartraining mbt kunstuitingen en gevoel.

Ik ga mijn tijd vanaf 01-11-2018 anders indelen en een deel van mijn tijd zal ik werkzaam zijn in mijn praktijk Beauty Special en een deel van de tijd op locatie werken met HomeCare Special en voel mij bevoorrecht dat ik deze stap kan en mag maken.

Ik hoor u graag, als u meer wilt weten of met mij persoonlijk wilt kennis maken.


Warme groet, Kitty van Rijn